Συχνές Ερωτήσεις

 

Πως πραγματοποιώ μια παραγγελία;

Για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία από την ιστοσελίδα μας ακολουθείτε τα εξής βήματα:

Πηγαίνετε από την αρχική σελίδα και επιλέγετε από το μενού το εικονίδιο shop έτσι ώστε να μεταβείτε στην επιλογή των διαθέσιμων προϊόντων ή πατήστε οποιοδήποτε από το κουμπιά που λέει « αγορά» που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Από εκεί επιλέγετε το μοντέλο του ποτηριού που επιθυμείτε και αμέσως μετά το χρώμα που προτιμάτε αν και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Αφού πάρετε την απόφασή σας, επιλέξτε  «αγορά τώρα» για να μεταβείτε απευθείας στην διαδικασία πληρωμής ή «προσθήκη στο καλάθι» για να συνεχίσετε τις αγορές σας. Τέλος επιλέγετε τρόπο πληρωμής και συμπληρώνετε τα αντίστοιχα στοιχεία που είναι απαραίτητα (στοιχεία χρεωστικής κάρτας, διευθύνσεις, σχόλια , ιδιαιτερότητες κλπ.) για να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί θα εμφανιστεί στην οθόνη σας η επιβεβαίωση αλλά και ο αριθμός της παραγγελίας τον οποίο πρέπει να διατηρήσετε στην κατοχή σας.

Πληρωμές και Ασφάλεια συναλλαγών

 

 Με ποιούς τρόπους μπορώ να πληρώσω;

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η Drip διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  1. Με αντικαταβολή: Με την επιλογή αυτού του τρόπου πληρωμής θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψην από τους καταναλωτές η επιβάρυνση ύψους 2,5 ευρώ, η οποία δεν θα εμφανίζεται κατά τη διαδικασία αγοράς στον ιστότοπο καθώς θα προστίθεται απο την μεταφορική εταιρία κατά την παράδοση. Έτσι το τελικό ποσό που θα πρέπει να καταβάλει ο καταναλωτής στον courier, θα είναι το συνολικό ποσό της παραγγελίας συν τα έξοδα αποστολής, συν 2.50 ευρώ (έξοδα αντικαταβολής). 

  2. Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας: Κατά τη διαδικασία αγοράς όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει ώστε οι συναλλαγές να γίνονται με απόλυτη ασφάλεια.

  3. Μεσω  PayPal:  Αν επιλέξετε εξόφληση της παραγγελίας μέσω PayPal, πληρώνεται το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και τελών αποστολής), χωρίς οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση, προμήθεια κτλ. 

Αποστολή και παράδοση 

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες, εξαιρουμένων των δυσπρόσιτων περιοχών όπου το δέμα σας θα παραδοθεί εντός 7 ημερών. Τα έξοδα αποστολής εντός Αττικής ανέρχονται στο ποσό των 3,10 ευρώ. Για την υπόλοιπη Ελλαδα τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3.60 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ, δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.

Αλλαγές και επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την αλλαγή του προϊόντος που παραλάβατε εάν:

  • Παραλάβατε προϊόν με ελάττωμα.

  • Σας αποστείλαμε  διαφορετικό προϊόν σε σχέση με αυτό που παραγγείλατε.

Για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση σας η εταιρία αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς στις προαναφερόμενες περιπτώσεις.

 

Τι γίνεται αν σπάσει το καπάκι του DRIP ποτηριού μου;

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε! Η DRIP φροντίζει να παρέχει στους πελάτες της ανταλλακτικά καπάκια , ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να μην χρειάζεται η εξ΄ολοκλήρου αγορά ενός νέου ποτηριού.

Μπορώ να ακυρώσω ή να επεξεργαστώ την παραγγελία μου;

Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης ή επεξεργασίας της παραγγελίας σας, αλλά αυτή θα πρέπει να λάβει χώρα πρωτού ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής του δέματος. Επομένως, σε τέτοιες περιπτώσεις θα συνιστούσαμε να προβείτε σε άμεση επικοινωνία με την εταιρία μας ώστε το αίτημά σας να μπορέσει να πραγματοποιηθεί. 

Πως μπορώ να καθαρίζω το DRIP ποτήρι μου;

Η διαδικασία καθαρισμού του DRIP ποτηριού σας είναι πολύ εύκολη. Προτείνουμε συχνή πλύση με ζεστό νερό χρησιμοποιώντας απλό σαπούνι. Μετά την πλύση αφήστε το ποτήρι γυρισμένο ανάποδα να στεγνώσει αφαιρώντας το καπάκι. Θα συνιστούσαμε να αποφύγετε την χρήση πλυντηρίου πιάτων καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η μακροχρόνια πλύση να αλλοιώσει το εξωτερικό του ποτηριού.

Είναι ασφαλή τα DRIP Cups;

Όλα τα προϊόντα DRIP είναι απολύτως ασφαλή για κατανάλωση ποτών και ροφημάτων. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα 18/8, το πλέον κατάλληλο υλικό για επαφή με τρόφιμα και ροφήματα. Όλα τα προϊόντα DRIP ΔΕΝ περιέχουν τη βλαβερή ουσία Δισφαινόλη (BPA Free), και έρχονται με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας και αβλαβών υλικών για τον άνθρωπο.